FOTO

fotografie

Fotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel van marketing. Op social media, websites, advertenties, flyers, etc. worden de mooiste beelden gebruikt. Een goede fotograaf weet jouw persoonlijkheid, verhaal en bedrijf op beeld te zetten. Hierdoor krijgt je marketing een persoonlijk tintje. 

Bekijk ons portfolio voor onze eerdere projecten. Zo krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is.

Samen bespreken we wat er bij jouw bedrijf past. We kijken naar doelstellingen, de markt, jouw bedrijf en natuurlijk naar jou zelf. Zo bedenken we samen een fotoshoot die perfect bij jou aansluit. Onze focus ligt op drie categorieën:

 

Bedrijfsfotografie

Elke pixel telt als het gaat om het vastleggen van jouw bedrijf. Wij kijken naar alle aspecten van jouw bedrijf. Van producten en diensten tot de betrokken teams die het hart van je onderneming vormen. We maken niet alleen een plaatje; we vertalen je merkidentiteit naar beeld, waardoor jouw verhaal visueel tot leven komt. 

 

Portretfotografie

Elk gezicht draagt een uniek verhaal met zich mee. Met onze bedrijfsportretten brengen we niet alleen gezichten in beeld, maar ook de essentie van de personen achter de onderneming. Klik hier voor meer informatie.

 

Eventfotografie

Geen moment is te groot of te klein om vast te leggen. Onze eventfotografie legt jouw bedrijfsevenementen vast. Van levendige conferenties, tot beursen, wij zijn er om alle hoogtepunten vast te leggen.

Evenement - Alkmaars Ontzet

Neem Snel Contact Met Ons Op

We kunnen niet wachten om te beginnen met jouw project. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!

  Naast The Artistic Design Studio ben ik ook eigenaar van nikkivredenburg.com. Op deze website staan meer persoonlijke fotografie projecten. Deze website is meer gericht op portretten en straatfotografie.

  Voor een uitgebreider portfolio nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op deze website. Dan krijg je nog een beter beeld van mijn fotografie stijl en proces!

   

  Lieve groetjes,
  Nikki

  Portfoliofotografie - The Artistic Design Studio - Ikzelf