The Artistic Design Studio

Bij The Artistic Design Studio kijken we verder dan de standaard. Wij zoeken, creëren, en ontwikkelen samen met jou een mediaproduct dat aansluit bij jouw wensen. Samen stellen we targets en bedenken we hoe we die het beste kunnen realiseren. Over elk element wordt nagedacht. Welk beeld past het beste bij jouw doelgroep? Hoe laten we de kleuren van jouw huisstijl terugkomen in alle online uitingen? Welk promotiemateriaal zorgt ervoor dat jouw boodschap goed overkomt? Met een artistiek oog bekijken we jouw opdracht, zodat we naast de doelgroep te bereiken, ook de laatste trends en ontwikkelingen mee nemen. Bij The Artistic Design Studio nemen we graag de touwtjes in handen en ontwikkelen we elk product vol passie en trots. Tijd om samen te werken!

From Another Point Of View.

Bij ons gaat het niet alleen om het creëren van mooie ontwerpen, maar ook om het begrijpen van onze klanten. We willen weten wat hun behoeften en doelen zijn, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die hen helpen die doelen te bereiken. We combineren creativiteit en strategie om unieke en effectieve ontwerpen te maken die verder gaan dan alleen visuele aantrekkingskracht.

Onze klanttevredenheid staat centraal, daarom werken we nauw samen met onze klanten en staan we altijd open voor feedback en suggesties. We willen onze klanten niet alleen tevreden stellen, maar ook helpen om hun bedrijf te laten groeien. Door uitstekende service te leveren en resultaten te bieden die verder gaan dan hun verwachtingen, streven we naar langdurige en succesvolle samenwerkingen.

het gezicht

Achter Het Bedrijf

Hi, wat leuk dat je kijkt op The Artistic Design Studio. Ik ben Nikki Vredenburg, de oprichter van The Artistic Design Studio. Dit bedrijf is ontstaan vanuit de passie voor het ontwerpen en het samenwerken met mensen. In 2022 ben ik afgestudeerd vanaf de opleiding Creative Business in Amsterdam. Hier ben ik opgeleid in alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van media. Tijdschriften, boeken, schrijven, filmen, fotograferen, illustreren, bewerken en ga zo nog maar een tijdje door. Bij deze opleiding kon je zo ongeveer alle kanten op.

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om mijzelf te specialiseren in digitale media. In 2020 heb ik vanuit school een eigen bedrijf opgezet, samen met vijf mede-studenten. Afterfish-Media was de naam (hoe we hier bij zijn gekomen vertel ik je graag onder het genot van een kop koffie). En met dit bedrijf stapte ik zo het professionele werkveld in, en hier ben ik niet meer weggegaan.

Hoewel deze start-up niet meer bestaat heb ik er wel door doen inzien dat een eigen bedrijf in digitale media precies is wat ik wil. En daaruit is mijn trots The Artistic Design Studio ontstaan! 

Wil je meer over ons weten? Neem dan snel contact met ons op. We horen graag van je!