PORTRET

fotografie

Van passie naar perfectie:  portretfotografie voor ondernemers. Wij proberen de de passies en persoonlijkheden van ondernemers te vertalen naar sterke portretten. Of je nu een ambitieuze blogger, een startende influencer of een gedreven CEO bent, wij geloven dat elk portret het verhaal achter jouw bedrijf of merk kan onderstrepen. Ben jij benieuwd hoe wij dit doen? Blijf dan zeker lezen!

Waarom portret fotografie?

Als ondernemer kan het lastig zijn om jezelf en je bedrijf professioneel te presenteren. Een goede manier om dit te doen is door middel van professionele portretfoto’s. Deze foto’s stralen niet alleen professionaliteit uit, maar geven ook een persoonlijk tintje aan jouw bedrijf.

The Artistic Design Studio in Alkmaar begrijpt als geen ander hoe belangrijk portretfotografie is voor ondernemers. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van unieke en sprekende portretten die perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid en bedrijfsidentiteit. We hebben ons verdiept in verschillende stijlen en thema’s. Hierdoor maken we altijd een foto die bij jou branding en persoonlijkheid past. 

 

Hoe gaan we dan aan de gang?

Wij fotograferen alleen bij jou op locatie of op een andere externe locatie. Door gebruik te maken van professionele apparatuur en technieken zorgen wij ervoor dat ieder detail wordt vastgelegd op beeld. Zo kunnen we de foto’s optimaal bewerken en retoucheren tot perfectie.

 

Waarom portretfotografie bij The Artistic Design Studio?

Maar wat maakt onze benadering van portretfotografie voor ondernemers zo speciaal? Het antwoord ligt bij onze passie voor persoonlijke fotografie. Ons doel is om niet zomaar een foto te schieten, maar om een verhaal te vertellen met elk beeld dat we maken. Dit brengt ons ook bij de focus op portretfotografie. Wij geloven dat portretten meer zijn dan alleen een gezicht op een foto. Het gaat om het vangen van emoties, expressies en persoonlijkheden op een artistieke manier. Hierdoor komen onze foto’s tot leven en vertellen ze het verhaal van jou als persoon.

Onze aanpak is dan ook om samen met jou te werken aan een concept voor de fotoshoot. Door goed te luisteren naar jouw wensen, ideeën en bedrijfsidentiteit kunnen we een uniek concept creëren dat past bij jou. Daar maken we een inspiratie bord voor, zodat we zeker weten dat we op één lijn zitten. Hierbij maken we gebruik van verschillende poses, belichtingstechnieken en achtergronden om zo diverse stijlen te creëren.

Als de foto’s zijn genomen, gaan we aan de slag met nabewerking. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor om ervoor te zorgen dat elk beeld er perfect uitziet. Kleuren, contrasten en belichting worden geoptimaliseerd om zo tot het beste resultaat te komen. Maak je geen zorgen over pluizige haren, knipperende ogen of make-up strepen. Dit werken we zo weg!

portretfotografie - flitsfotografie - portret met flits - fotograaf in alkmaar

Tijd voor je eigen portret?

We kunnen niet wachten om te beginnen met jouw project. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!

Roses portretfotografie - The Artistic Design Studio - bedrijfsfotografie

  Naast The Artistic Design Studio ben ik ook eigenaar van nikkivredenburg.com. Op deze website staan meer persoonlijke fotografie projecten. Deze website is meer gericht op portretten en straatfotografie.

  Voor een uitgebreider portfolio nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op deze website. Dan krijg je nog een beter beeld van mijn fotografie stijl en proces!

   

  Lieve groetjes,
  Nikki

  Portfoliofotografie - The Artistic Design Studio - Ikzelf