LOGO

ontwerp

Bij The Artistic Design Studio geloven we in het belang van het leveren van persoonlijke ontwerpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Met onze passie voor design, kunnen wij garanderen dat ons logo ontwerp precies past bij wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw merk transformeren met een prachtig en persoonlijk ontwerp!

Waarom is een sterk merk belangrijk?

Een sterk merk is van groot belang voor elk bedrijf of organisatie. Het is hetgeen waarmee je je onderscheidt van de concurrentie en wat mensen zich herinneren wanneer ze aan jouw producten of diensten denken. Een goed doordacht logo ontwerp is dan ook de eerste stap naar een sterk merk.

Hoe gaan we dan aan de gang?

Allereerst beginnen we met een intakegesprek waarin we jouw wensen en visie voor het logo bespreken. We willen graag weten wie je bent als bedrijf en wat je wilt uitstralen naar je doelgroep. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen.

Na dit gesprek gaan onze ervaren ontwerpers aan de slag met verschillende schetsen en concepten. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke wensen en ideeën, maar ook met trends in de markt en de doelgroep waarop je je richt.

Vervolgens presenteren we onze concepten aan jou en bespreken we welke elementen goed passen bij jouw merkidentiteit en boodschap. Op basis hiervan maken we eventuele aanpassingen totdat jij helemaal tevreden bent met het definitieve ontwerp.

Maar ons werk houdt niet op na de presentatie van het definitieve ontwerp. Wij zorgen er namelijk ook voor dat alle benodigde bestanden worden geleverd in de juiste formaten, zodat jij deze gemakkelijk kunt gebruiken voor verschillende doeleinden zoals drukwerk, social media of websites.

Extra

Belangrijk om te weten is het verschil tussen alleen een logo of een complete branding. Hieronder staat een overzicht met de verschillen tussen de twee.

Product

Kleurenpalet

Logo

Sublogo

Afbeeldingen of illustraties

Typografie

Patroon

Logo

Ja

Ja

Ja

Nee

Nee

Nee

Branding

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Onze tip:

Ga voor een logo als je al een eigen website en branding hebt, maar je oude logo wil updaten. 

Ga voor een complete branding als je net bent begonnen als bedrijf, of als het tijd is om je bestaande branding om te gooien. 

Tijd voor je eigen logo?

We kunnen niet wachten om te beginnen met jouw project. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!