Web

website

Welkom bij The Artistic Design Studio. Wij maken een creatieve, persoonlijke en functionele website voor jou! Hierbij nemen we al jouw zorgen uit handen. Van de eerste ontwerpen, tot de installatie en hosting. Wij kunnen alles voor je doen.  

Ieder bedrijf is uniek, waardoor iedere website dat natuurlijk ook moet zijn. Als we aan het werk gaan proberen we, mits dit mogelijk is, langs te komen bij jou op locatie. Dit doen we zodat we elkaar beter leren kennen en zo ook beter aan de slag kunnen gaan samen! Door even in jouw domein rond te kijken krijgen we ook een beter gevoel van wat er bij jou past. Zo maken we iets wat echt 100% bij jou past. 

Eigenlijk is alles mogelijk. The sky is the limit om zo maar te zeggen. Om een beeld te krijgen van wat er precies bij jou past gaan we eerst graag in gesprek met je. Dan bespreken we al jouw wensen en vertellen wij meer over hoe we de komende tijd aan de slag gaan. Op basis van dit gesprek sturen we je een offerte op maat. 

Als we ons kennismakingsgesprek hebben gehad en de offerte is getekend is het tijd voor de eerste ontwerpen. Misschien heb je zelf wat inspiratie naar ons toe gestuurd of wil je het volledig aan ons overlaten, dit kan allebei. Wij gaan vervolgens aan de slag om drie verschillende mock-ups te leveren. Hier kun je er een uitkiezen die je het meest aanspreekt. Deze kunnen we dan ook nog naar wens aanpassen.

Ps. zit er niet meteen iets voor jou tussen? Maak je geen zorgen, dan beginnen we gewoon opnieuw. 

En dan?

Als we samen uit een mooi ontwerp zijn gekomen is het tijd voor de installatie van WordPress. Dit is het programma waar de website in gebouwd zal worden. Hier gaan we dan alle pagina’s in ontwerpen en stellen we een hoop technische dingen in. 

Ondertussen houden we nauw contact, zodat de website echt precies wordt zoals jij wil. Is de site gevuld met mooie content? Werkt alles zoals het hoort? Dan zetten we jouw nieuwe website online!

website laten maken, website maken, website bouwen, website laten bouwen, website design, webdesign

Extra diensten

Daar staat jouw mooie website dan. We zorgen dat jij een uitleg krijgt over hoe je zelf teksten kunt toevoegen, foto’s kunt bewerken en meer. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je eigenlijk het onderhoud en de content uit handen wil geven. Ook hier kunnen we je bij helpen! 

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de diensten die wij voor je kunnen uitwerken en/of overnemen. Als je naar iets anders op zoek bent of als je niet weet wat er goed bij jou past kun je ons altijd een berichtje sturen. 

website laten maken, website maken, website bouwen, website laten bouwen, website design, webdesign

Content

Wij zetten een sterke strategie voor je op waarbij we ons vooral richten op blogteksten.

website laten maken, website maken, website bouwen, website laten bouwen, website design, webdesign

Social Media

Een overzichtelijk en esthetiek account zorgt voor herkenning en naamsbekendheid.

Onderhoud

Een site zonder up-to-date inhoud kan verwarrend zijn voor klanten.

Neem Snel Contact Met Ons Op

We kunnen niet wachten om te beginnen met jouw project. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!