Web

website

Welkom bij The Artistic Design Studio. Wij maken een creatieve, persoonlijke en functionele website voor jou! Hierbij nemen we al jouw zorgen uit handen. Van de eerste ontwerpen, tot de installatie en hosting. Wij kunnen alles voor je doen.  

Ieder bedrijf is uniek, waardoor iedere website dat natuurlijk ook moet zijn. Als we aan het werk gaan proberen we, mits dit mogelijk is, langs te komen bij jou op locatie. Dit doen we zodat we elkaar beter leren kennen en zo ook beter aan de slag kunnen gaan samen! Door even in jouw domein rond te kijken krijgen we ook een beter gevoel van wat er bij jou past. Zo maken we iets wat echt 100% bij jou past. 

Ben jij toe aan een hele nieuwe website of heb je gewoon een opfrisbeurt nodig voor je oude? Daar helpen we je graag mee. Hieronder staat beschreven welke stappen wij doorlopen als we aan de slag gaan met een nieuwe klus. 

1. Ontwerp

Als we ons kennismakingsgesprek hebben gehad is het tijd voor de eerste ontwerpen. Misschien heb je zelf wat inspiratie naar ons toe gestuurd of wil je het volledig aan ons overlaten, dit kan allebei. Wij gaan vervolgens aan de slag om drie verschillende ontwerpen te leveren. Hier kun je er een uitkiezen die je het meest aanspreekt. Deze kunnen we dan ook nog naar wens aanpassen.

Ps. zit er niet meteen iets voor jou tussen? Maak je geen zorgen, dan beginnen we gewoon opnieuw. 

2. WordPress

Als we samen uit een mooi ontwerp zijn gekomen is het tijd voor de installatie van WordPress. Dit is het programma waar de website in gebouwd zal worden. Hier gaan we dan alle pagina’s in ontwerpen en stellen we een hoop technische dingen in. 

Zo installeren we plug-ins die ons kunnen helpen bij wat functionaliteiten.

3. WooCommerce

Als je ook producten wil verkopen via de website stellen wij WooCommerce voor je in. Dit is een programma waarmee producten kunnen worden toegevoegd, betalingen kunnen worden gedaan en orders worden bijgehouden. 

4. Vullen

Als het basis ontwerp staat is het tijd om de website te vullen met content. Pakkende teksten, mooie beelden en goedwerkende knoppen zorgen ervoor dat jouw website de bezoekers omver blaast!

 

5. Review

En dan is het tijd om samen even naar het eindproduct te kijken. Hebben we echt alle content op de site geplaatst? Werkt alles zoals het hoort? Sluit de site echt goed aan bij jouw wensen? Als het antwoord ‘ja‘ is dan zetten we hem online! 

6. Vervolg

Als alles online staat en geregeld is kunnen we nadenken over de volgende stappen. Wil je beter gevonden worden, dus zullen we samen de SEO aanpakken? Of wil je graag dat we blog-post schrijven die bij jouw website passen? Moeten er veel producten worden toegevoegd? Hieronder staat beschreven wat wij allemaal kunnen doen. 

Extra diensten

Natuurlijk kan het zo zijn dat je al een fantastische website hebt, maar soms is het nodig om je website een extra boost te geven. Dit kan zijn omdat je website niet genoeg bezoekers trekt of omdat je website niet de conversies oplevert die je had verwacht. Een website is immers nooit af en er is altijd ruimte voor verbetering.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de diensten die wij voor je kunnen uitwerken en/of overnemen. Als je naar iets anders op zoek bent kun je ons altijd een berichtje sturen. 

SEO-optimalisatie

Het optimaliseren van je website voor SEO kan leiden tot meer organisch verkeer naar je website.

Social Media

Een overzichtelijk en esthetiek account zorgt voor herkenning en naamsbekendheid.

Onderhoud

Een site zonder up-to-date inhoud kan verwarrend zijn voor klanten

Content

Wij zetten een sterke strategie voor je op waarbij we ons vooral richten op blogteksten.

Analytics

We houden bij hoeveel mensen er naar jouw site komen en hoe we hierop in kunnen spelen

Neem Snel Contact Met Ons Op

We kunnen niet wachten om te beginnen met jouw project. Neem snel contact met ons op en ontvang een gepersonaliseerde offerte.