tel: +31 6 25 23 89 58

the artistic design studio logo

Eindelijk Een Eigen Website

sander schotten boomverzorging, wordpress web development, eigen website, eigen website laten maken, web design, web ontwerp

The Artistic Design Studio is begonnen op 16 augustus 2022. Maar niet helemaal uit het niets. Ik, eigenaar Nikki, heb al eerder een eigen onderneming in website en grafisch design gehad. Deze onderneming was ontstaan op mijn oude opleiding Creative Business. Samen met 4 getalenteerde klasgenoten hebben wij toen Afterfish Media opgezet. Hoewel de naam niet direct duidelijk is, was dit bedrijf wel meteen een succes! Het bleek dat kleinere bedrijven het juist leuk vonden om met jonge, enthousiaste studenten samen te werken. In Afterfish had ik vooral de functie grafisch ontwerp, website design en development.

Maar helaas komt aan alles een einde. Na enorm veel leerzame maanden kwam het einde van onze opleiding toch echt in zicht. Dit was meteen ook het moment dat iedereen een andere kant op vloog. De een ging werken bij een marketing bureau in Parijs. De ander is richting de radio gegaan. Zo viel ons eerste bedrijfje toch echt uit elkaar.

eigen website, website laten maken

En toen bleef ik over. Ik vond onze werkzaamheden eigenlijk nog steeds heel leuk. Ook moest ik er niet aan denken om alle lopende projecten af te zeggen en volledig te stoppen. Dus ik besloot mijn eigen bedrijf in grafisch vormgeving te beginnen. Hoewel ik Afterfish Media meteen had kunnen overnemen heb ik er voor gekozen om een heel nieuw bedrijf te beginnen; The Artistic Design Studio. Deze nieuwe naam past veel beter bij mij en bij welke diensten ik aanbied.

De Diensten

Momenteel bied ik met The Artistic Design Studio de volgende diensten aan:

Website Ontwikkeling

Het ontwerpen van een volledige website.
– Development van een website in CMS-systeem WordPress.
Het schrijven van commerciële teksten.
Het ontwerpen van een webshop.
– Development van een webshop.
SEO-implementatie.
Website updates en onderhoud.

Grafisch Ontwerp

– Illustraties.
– Folders, posters, visitekaartjes, etc.
– Een volledige huisstijl.

Fotografie

Portretfotografie
Event fotografie
Bedrijfsfotografie
– Lifestylefotografie

 

Dit is natuurlijk een hele lijst met veel verschillende mogelijkheden. De komende tijd ga ik zo veel mogelijk blog’s schrijven over deze verschillende diensten, zodat jij kunt vinden wat er bij jou past. Mocht je ondertussen nog vragen hebben, schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! Ik hoor graag van je.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Nieuwste posts

Ontvang de laatste updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Geen spam, alleen berichten over nieuwe producten of ontwikkelingen van de webshop. 

Categorieën

lees de blog

bekijk alle berichten hier >